Безплатна доставка!


интернет магазин

Blank Sidebox Header

Категории


Промоции ... Актуални продукти ... Всички продукти ...

Производители Всички произв. 

Реклама

Безплатна доставка!
Магазин козметика VIP КМ

Поверителност & Лични данни

Поверителност & Лични данни

Вашите лични данни, предоставени чрез Регистрацията Ви, включват Име, Телефон за връзка, Адрес за получаване на поръчките, Адрес на електронна поща, Рожденна дата.

Всички Ваши данни са защитени съобразно действащото законодателство.

Чрез Регистрация на страницата, Вие давате съгласието си да се свързваме с Вас чрез посочените от Вас начини - адрес на електронна поща и телефон, във връзка с изпълнението на поръчките Ви и/или предоставянето Ви на някакъв вид отстъпка. След подаване на поръчката е възможно да се свържем с Вас: за потвърждение; за да Ви уведомим за статуса на поръчката Ви, за уточняване на поръчката Ви.

Чрез Вашият избор за получаване на информационни съобщения давате съгласието си за получаването на същите.

Заличаване на Регистрацията Ви става след Ваше искане.

Никаква информация, разменена по време на комуникацията между нас и Вас не може да бъде използвана за други цели, освен посочените.

Използваме рекламни фирми, които са трети страни, за показването на реклами, когато посещавате уебсайта ни. Възможно е тези фирми да използват информация (която не включва Вашето име, адрес, имейл адрес или телефонен номер) относно посещенията Ви на този и други уебсайтове с цел да показват реклами за стоки и услуги, които може да представляват интерес за Вас. Ако искате да получите повече информация за тази практика и да научите с какъв избор разполагате, за да не се използват тези данни от съответните рекламни фирми, кликнете тук.

Поверителност & Лични данни и Доставка & Плащане са неделима част от общите Условия за ползване на сайта.

 


Най-ниск VIP Цени


VIP Цени


Онлайн магазин VIP KM: Магазин за Кревил, Кройтерхоф, Eveline cosmetics, хранителни добавки за отслабване, чай и много други. Бъди ВИП Клиент!
Вашият IP адрес е: 54.156.51.193
Афродизиа Черна кралска мравка цена