Безплатна доставка!


интернет магазин

Blank Sidebox Header

Категории


Промоции ... Актуални продукти ... Всички продукти ...

Производители Всички произв. 

Реклама

Безплатна доставка!
Магазин козметика VIP КМ

Условия за ползване

 

УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ

 

Важна информация, с която декларирате, че сте се запознали и съгласили:

 

    Магазинът е с територия на действие селищата в Р България, до които куриерска служба Еконт извършва доставки!

 

    Направили сме необходимото да ви предоставим информация за стоките, които продаваме, приложили сме връзки с интернет страниците на производителите или вносителите на стоките. Стоки, за които няма въведена допълнителна информация /снимка или текст/ да не се считат за предложени за продажба, при поръчка на такава стока приемаме, че клиентът е запознат с нея. Ние не можем, и не поемаме отговорност за информацията подадена за продуктите - тя е изцяло основана на подадената от призводителя!

 

    Всички обявени цени са крайните които заплащате (с включен ДДС).

 

    Поръчката на стока чрез системата на интернет магазина, е декларирано желание от Ваша страна да ви изпратим определена стока на посочения от Вас адрес, с цел да я закупите. Неоснователен отказ да приемете поръчката ще доведе до неоправдани разходи за нас, които ще потърсим от Вас по законовият ред.

 

    При потвърждаване на поръчка в системата на магазина трябва задължително да получите потвърждаващ e-mail. При липса на такъв е възможно заявката да не е приета, да нямаме информация за нея и съответно да не я изпълним. Моля четете внимателно информацията по време на създаване и след потвърждаване на поръчката!

 

     Начините за плащане на поръчките са чрез наложен платеж на куриера или онлайн разплащане чрез ePay.bg или PayPal.com.

     При онлайн разплащане можете да изберете различни опции в процеса на създаване. В зависимост от желанието си, можете да изберете да заплатите онлайн и куриерската услуга или да я заплатите самостоятелно на куриерската фирма.

При неправилно избрана опция за стойността на доставката (селище с или без офис на Еконт) или при по-големи разминавания между начислената сума за куриерска услуга от системата на магазина, имаме правото да коригираме начислената стойност на куриерската услуга.

 

    Вие давате съгласието си да се свързваме с Вас (единствено във връзка с изпълнението на поръчката) чрез посочените от Вас начини - адрес на електронна поща и телефон. След изпращане на поръчката е възможно да се свържем с Вас за потвърждение на поръчката и за да Ви уведомим за статуса на поръчкатата Ви.

    Записалите се за получаване на нашите новини получават рядко писма от нас - не досаждаме!

    Във връзка с изпълнението на поръчката Ви са ни необходими вашето име, адрес за доставка на стоката и начин за връзка (електронна поща и телефон). Посочените данни са необходими също за създаване на "Регистрация". Допълнителна информация не ни е необходима. Личните Ви данни са защитени от Закона за защита на личните данни. Ние използваме информацията подадена от Вас единствено с цел реализирането на доставката. По всяко време можете да поискате заличаване на профила Ви. Чрез посочване на начина за връзка с вас Вие се съгласявате да го използваме единствено по въпроси свързани с дадената поръчка или за да Ви уведомим за предоставена вид отстъпка за пазаруване. При абониране за нашите новини, давате съгласието си единствено да получавате електронни писма във връзка с регистрацията Ви в магазина. Никаква информация, разменена по време на комуникацията между нас и Вас не може да бъде използвана за други цели, освен посочените.

 

    Използваме рекламни фирми, които са трети страни, за показването на реклами, когато посещавате уебсайта ни. Възможно е тези фирми да използват информация (която не включва Вашето име, адрес, имейл адрес или телефонен номер) относно посещенията Ви на този и други уебсайтове с цел да показват реклами за стоки и услуги, които може да представляват интерес за Вас. Ако искате да получите повече информация за тази практика и да научите с какъв избор разполагате, за да не се използват тези данни от съответните рекламни фирми, кликнете тук.

 

    В срок от 7 дни след получаване и плащане на стоката имате право да се откажете от нея без да посочвате причина, като ни я върнете по куриерска служба на посочения от нас адрес за ваша сметка и изисквате наложен платеж за сумата, която сте платили за нея. За целта трябва да ни уведомите предварително, и стоката да бъде с ненарушен търговски вид. Адреса за връщане на стока ще ви потвърдим незабавно в отговор на вашето уведомяване.

    Търговец и доставчик е фирма Девена ЕООД ID104683690 с адрес гр. В.Търново, ул. „С. Велики" 6, за контакти: mail@de31.com.

    Документът, който получавате за покупката е касов бон. Ако желаете фактура впишете това в свободен текст в коментарите по поръчката и въведете там необходимите данни. Издаваните от нас фактури са опростени!

    Декларирате, че при посещението си в интернет магазина няма по никакъв начин да го използвате по злонамерен начин, причинявайки вреда на нас или трети лица. Не поемаме никаква отговорност за вреди, нанесени на Вас или трети лица вследствие от посещението Ви в интернет магазина. Информация, разменена в резултат на комуникацията между нас и клиента, не може да се използва във вреда на нито един от двамата, или трети лица. Считаме, че сте запознати с пълната информация за продукта, който поръчвате. Изрично подчертаваме, че информацията за стоките е изцяло предоставена от производителите или вносителите им. Използваме материали от сайтове на производители /дистрибутори/ единствено с цел представяне на продуктите им и осъществяване на връзка с техните интернет страници - /авторските права на тези материали са съответно тяхна собственост/. Не поемаме отговорност при злонамерени вмешателства в съдържанието на този сайт или за технически грешки.

 

Възможно е за малки поръчки да се начислява допълнителна "Такса за малка поръчка".
Запазваме си правото да откажем поръчки на стойност до 5лв.
Възможно е да сме включили изискване за минимална стойност на поръчка!

 

Поверителност & Лични данни и Доставка & Плащане са част от общите Условия за ползване на магазина.

 

 

Някой права запазени! Копирането на текстов и снимков материал за продуктите е забранено!

 

 

-------  X-X-X  -------
 


Най-ниск VIP Цени


VIP Цени


Онлайн магазин VIP KM: Магазин за Кревил, Кройтерхоф, Eveline cosmetics, хранителни добавки за отслабване, чай и много други. Бъди ВИП Клиент!
Вашият IP адрес е: 54.198.55.167
Афродизиа Черна кралска мравка цена