Безплатна доставка!


интернет магазин

Blank Sidebox Header

Информация за производител

Категории


Промоции ... Нови продукти ... Актуални продукти ... Всички продукти ...

Производители Всички произв. 

Нови продукти  [още]

Реклама

Безплатна доставка!
Разгледайте промоционалните ни цени!

Подсладител Стевия Лукс 60 таблетки


5.85лв

Добави към кошницата:


 • Описание
 • Подробно
 • Мнения
 • Доставка
Стевия Лукс, подсладител 60 таблетки

Стевия таблети е натурален продукт с висока сладост, без калории. Те се използват за послаждане на чай, кафе, мляко, сок и др. Приложими са и в проготвявето на кремове, десерти и други продукти с високотермична обработка.

Стевия Лукс е продукт, произведен от сладкото растение Stevia Rebaudiana. Това растение се среща в естествен вид в страните от Южна Америка, където индианските племена са го използвали за подслаждане на храната си още пред Колумб. Поради виското си съдържание на полезни вещества и абсолютната й безвредност, Стевия добива голяма популярност през последните години в страни като Япония, САЩ, Франция и др. В отговор на глобалните здравни проблеми (наднормено тегло, хипертония и висока кръвна захар) световни научни институти разработиха високотехнологични продукти от Stevia Rebaudiana. Такъв продукт е и Стевия LUX. В него са съчетани перфектния вкус, натуралната сладост и полезните биоактивни съставки на растението. Той е предназначен за всички, които желаят да живеят здравословно, да намаляват и поддържат теглото си, без да се лишават от сладки изкушения. Стевия LUX се произвежда във вариант пликче /саше/ по 1,2гр, което е равно на 6-8гр. захар. Той е изцяло натурален продукт и не съдържа вредни съставки за здравето, а изходната суровина за производство му е доставена от Парагвай и Бразилия, където растението притежава най-богат биохимичен състав.
По мнение на специалисти по хранене и диетика, както и на голяма част от потребителите на стевия в България, в момента Стевия LUX е най-добрия по вкус и сладост продукт, който е със значително по-ниска цена, в сравнение с вносните продукти от стевия предлагани на българския пазар.
За пълна информация за продукта посетете уебсайта на Цветелина ООД.

Забранено е ползването на текст и снимки от сайта за търговски цели! 


Хранителни добавки за диабетици, при диабет: Подсладител Стевия Лукс 60 таблетки

Поръчка по интернет

Можете да направите онлайн поръчка за този продукт тук:

 • Добавете желаното количество в количката чрез бутона Добави.
 • За да създадете поръчка, е необходимо да направите Регистрация в магазина ни. Можете да ни поръчате и без регистрация, като ни изпратите имейл или съобщение чрез Facebook страницата ни, но направата на Регистрация ще Ви отнеме малко време, а ще Ви позволи да се възползвате от преимуществата на регистрираните ни потребители - ще имате възможността да се възползвате от отстъпките, които предлагаме - Ваучери за отстъпки - на редовните си клиенти.
 • След като си направите Регистрация и прегледате Количката си, натиснете Поръчка в горният десен ъгъл на сайта. В следващите Етапи по създаване на поръчка въвеждайте необходимата информация за начина на доставка до офис на Еконт или до адрес, за начина на плащане - чрез наложен платеж или онлайн заплащане.
 • На последният етап не забравяйте да потвърдите поръчката. При правилно създадена поръчка трябва да получите автоматичен e-mail.

Защо да поръчате от нас?

 • Куриерска услуга за пратка с около 20лв наложен платеж и 1 килограм до офис на Еконт е само 4лв.
 • Предлагаме безплатна доставка за Вас при сума на поръчката над определената стойност.
 • Пратката пристига до Вас обикновено до 24 часа след изпращането.

В какво да внимавате при онлайн пазаруване?

Първо и основно: предоставени ли са коректно данните за търговеца? Съществуват множество онлайн магазини, които се създават за кратко време и после се закриват - с неясна информация кой стои зад магазина, какъв е произходът на предлаганата стока, със заблуждаваща или меко казано пресилена информация. На хранителните добавки например не може да се приписват лечебни свойства - ако сайтът надълго и широко Ви убеждава какво чудодейно лечебно свойство притежава даденият продукт - хранителна добавка, то той е в закононарушение.

Мнения за продукта

Мненията за продукта е една от най-търсената информация в интернет - оставете Вашето мнение в отзивите - напишете коментар какви са впечатленията Ви от продукта, за да подпомогнете другите потребители да намерят нужната им информация!

До офис на Еконт

Нормално е на първо място да Ви предложим да поръчате пратката да бъде до офис на Еконт - така куриерската услуга излиза най-ниска!

ВИП Цени на едро?

В какво се изразява нашата политика за VIP цени на едро? Предлагаме възможността да закупите зе определен период от време правото да пазарувате на цени на едро - какъв е смисълът? - Ние получаваме регулярна сума, на която разчитаме. Вие получавате възможността да забравите за промоции, акции и т.н. и директно да пазарувате на цените ни на едро.

Ваучери за подарък

Можете да поръчате Ваучер за подарък, за да направите подарък на някого - поръчвате и заплащате онлайн без физическата доставка на Ваучера, след това предоставяте сумата по Ваучера като подарък на когото желаете.

 • Транспортно тегло: 0.03кг
 • Вносител/Производител: Цветелина ООД

Оставете Вашето мнение.  Напишете мнението си.
Безплатна доставка!

Поръчай на стойност над 70лв и вземи Безплатна доставка!

Пратки до офис на Еконт и тегло до 5кг, когато стойността на поръчката е над 70лв, са безплатни и не заплащате нищо за куриерската услуга!Разгледайте нашите Промоции!
 

 


Най-ниск VIP Цени


VIP Цени


Онлайн магазин VIP KM: Магазин за Кревил, Кройтерхоф, Eveline cosmetics, хранителни добавки за отслабване, чай и много други. Бъди ВИП Клиент!
Вашият IP адрес е: 54.91.171.137
Афродизиа Черна кралска мравка цена