Безплатна доставка!


интернет магазин

Blank Sidebox Header

Информация за производител

Категории


Промоции ... Нови продукти ... Актуални продукти ... Всички продукти ...

Производители Всички произв. 

Реклама

Безплатна доставка!
Магазин козметика VIP КМ

Рейши - Жен Шен 60капс. Еспара


21.76лв

Добави към кошницата:


 • Описание
 • Подробно
 • Мнения
 • Промоции?
Продуктът е уникално съчетание от прочути с целебните си свойства адаптогени. Гъбата рей-ши е особено популярно тонизиращо средство от повече от 4000 години. Името и означава *билка на духовната мощ*, а основната и биоактивна съставка - ганодерма, е известна като един от *еликсирите на живота*. Коренът жен шен регулира потока на жизнена енергия Ци, укрепва приспособителните реакции в организма и допринася за увеличаване продължителността на живота. Съдържа широка гама минерали и витамини и над десет различни фитохормона, които осъществяват мощен адаптогенен ефект. Жен шенът е силен антиоксидант, всепризнат когнитивен активатор и ефективен антидепресант. Зеленият ечемик е биогенна храна. Диоскореята съдържа редкия фитостероид диозгенин, който е биоидентичен на човешките хормони прогестерон и дехидроепиандростерон. Притежава изразено подмладяващо и регенеративно действие върху физическото тяло, в съчетание с регулиращ емоционално-психичните процеси ефект. Цялостното въздействие на продукта е хармонизиране на физиологичните процеси и постигане на дълъг здравословен и сексуално пълноценен живот.

Една дневна доза от 1 капсула съдържа:
170 мг рейши, 70 мг зелен ечемик, 50 мг жен шен, 50 мг диоскорея

Забранено е ползването на текст и снимки от сайта за търговски цели! 


Хранителни добавки за имунната система, Антиоксиданти препарати с женшен: Рейши - Жен Шен 60капс. Еспара

Поръчка по интернет

Можете да направите онлайн поръчка за този продукт тук:

 • Добавете желаното количество в количката чрез бутона Добави.
 • За да създадете поръчка, е необходимо да направите Регистрация в магазина ни. Можете да ни поръчате и без регистрация, като ни изпратите имейл или съобщение чрез Facebook страницата ни, но направата на Регистрация ще Ви отнеме малко време, а ще Ви позволи да се възползвате от преимуществата на регистрираните ни потребители - ще имате възможността да се възползвате от отстъпките, които предлагаме - Ваучери за отстъпки - на редовните си клиенти.
 • След като си направите Регистрация и прегледате Количката си, натиснете Поръчка в горният десен ъгъл на сайта. В следващите Етапи по създаване на поръчка въвеждайте необходимата информация за начина на доставка до офис на Еконт или до адрес, за начина на плащане - чрез наложен платеж или онлайн заплащане.
 • На последният етап не забравяйте да потвърдите поръчката. При правилно създадена поръчка трябва да получите автоматичен e-mail.

Защо да поръчате от нас?

 • Куриерска услуга за пратка с около 20лв наложен платеж и 1 килограм до офис на Еконт е само 4лв.
 • Предлагаме безплатна доставка за Вас при сума на поръчката над определената стойност.
 • Пратката пристига до Вас обикновено до 24 часа след изпращането.

В какво да внимавате при онлайн пазаруване?

Първо и основно: предоставени ли са коректно данните за търговеца? Съществуват множество онлайн магазини, които се създават за кратко време и после се закриват - с неясна информация кой стои зад магазина, какъв е произходът на предлаганата стока, със заблуждаваща или меко казано пресилена информация. На хранителните добавки например не може да се приписват лечебни свойства - ако сайтът надълго и широко Ви убеждава какво чудодейно лечебно свойство притежава даденият продукт - хранителна добавка, то той е в закононарушение.

Мнения за продукта

Мненията за продукта е една от най-търсената информация в интернет - оставете Вашето мнение в отзивите - напишете коментар какви са впечатленията Ви от продукта, за да подпомогнете другите потребители да намерят нужната им информация!

До офис на Еконт

Нормално е на първо място да Ви предложим да поръчате пратката да бъде до офис на Еконт - така куриерската услуга излиза най-ниска!

ВИП Цени на едро?

В какво се изразява нашата политика за VIP цени на едро? Предлагаме възможността да закупите зе определен период от време правото да пазарувате на цени на едро - какъв е смисълът? - Ние получаваме регулярна сума, на която разчитаме. Вие получавате възможността да забравите за промоции, акции и т.н. и директно да пазарувате на цените ни на едро.

Ваучери за подарък

Можете да поръчате Ваучер за подарък, за да направите подарък на някого - поръчвате и заплащате онлайн без физическата доставка на Ваучера, след това предоставяте сумата по Ваучера като подарък на когото желаете.

 • Транспортно тегло: 0.09кг
 • Вносител/Производител: Фармабион - TerraPoint, Espara

Оставете Вашето мнение.  Напишете мнението си.
Промоционална цена!!

Разгледайте нашите:

Промоции!!!   Акции!!    Отстъпки!

-5%, -10%, Вземи 2, плати 3!

До днес!

До снощи!

 

 

Или просто поръчай VIP Карта!
 

Стимулант Черна кралска мравка промоция


Онлайн магазин VIP KM: Магазин за Кревил, Кройтерхоф, Eveline cosmetics, хранителни добавки за отслабване, чай и много други. Бъди ВИП Клиент!
Вашият IP адрес е: 54.226.179.247
Афродизиа Черна кралска мравка цена