Безплатна доставка!


интернет магазин

Blank Sidebox Header

Информация за производител

Категории


Промоции ... Актуални продукти ... Всички продукти ...

Производители Всички произв. 

Реклама

Безплатна доставка!
Магазин козметика VIP КМ

Рейши - Жен Шен 60капс. Еспара


23.86лв

Добави към кошницата:


 • Описание
 • Подробно
 • Мнения
 • Доставка
Продуктът е уникално съчетание от прочути с целебните си свойства адаптогени. Гъбата рей-ши е особено популярно тонизиращо средство от повече от 4000 години. Името и означава *билка на духовната мощ*, а основната и биоактивна съставка - ганодерма, е известна като един от *еликсирите на живота*. Коренът жен шен регулира потока на жизнена енергия Ци, укрепва приспособителните реакции в организма и допринася за увеличаване продължителността на живота. Съдържа широка гама минерали и витамини и над десет различни фитохормона, които осъществяват мощен адаптогенен ефект. Жен шенът е силен антиоксидант, всепризнат когнитивен активатор и ефективен антидепресант. Зеленият ечемик е биогенна храна. Диоскореята съдържа редкия фитостероид диозгенин, който е биоидентичен на човешките хормони прогестерон и дехидроепиандростерон. Притежава изразено подмладяващо и регенеративно действие върху физическото тяло, в съчетание с регулиращ емоционално-психичните процеси ефект. Цялостното въздействие на продукта е хармонизиране на физиологичните процеси и постигане на дълъг здравословен и сексуално пълноценен живот.

Една дневна доза от 1 капсула съдържа:
170 мг рейши, 70 мг зелен ечемик, 50 мг жен шен, 50 мг диоскорея

Забранено е ползването на текст и снимки от сайта за търговски цели!


Хранителни добавки за имунната система, Антиоксиданти препарати с женшен: Рейши - Жен Шен 60капс. Еспара


Поръчка по интернет

Можете да направите онлайн поръчка за този продукт тук:

 • Добавете желаното количество в количката чрез бутона Добави.
 • За да създадете поръчка, е необходимо да направите Регистрация в магазина ни. Можете да ни поръчате и без регистрация, като ни изпратите имейл или съобщение чрез Facebook страницата ни, но направата на Регистрация ще Ви отнеме малко време, а ще Ви позволи да се възползвате от преимуществата на регистрираните ни потребители - ще имате възможността да се възползвате от отстъпките, които предлагаме - Ваучери за отстъпки - на редовните си клиенти.
 • След като си направите Регистрация и прегледате Количката си, натиснете Поръчка в горният десен ъгъл на сайта. В следващите Етапи по създаване на поръчка въвеждайте необходимата информация за начина на доставка до офис на Еконт или до адрес, за начина на плащане - чрез наложен платеж или онлайн заплащане.
 • На последният етап не забравяйте да потвърдите поръчката. При правилно създадена поръчка трябва да получите автоматичен e-mail.

Защо да поръчате от нас?

 • Куриерска услуга за пратка с около 20лв наложен платеж и 1 килограм до офис на Еконт е само 4лв.
 • Предлагаме безплатна доставка за Вас при сума на поръчката над определената стойност.
 • Пратката пристига до Вас обикновено до 24 часа след изпращането.

В какво да внимавате при онлайн пазаруване?

Първо и основно: предоставени ли са коректно данните за търговеца? Съществуват множество онлайн магазини, които се създават за кратко време и после се закриват - с неясна информация кой стои зад магазина, какъв е произходът на предлаганата стока, със заблуждаваща или меко казано пресилена информация. На хранителните добавки например не може да се приписват лечебни свойства - ако сайтът надълго и широко Ви убеждава какво чудодейно лечебно свойство притежава даденият продукт - хранителна добавка, то той е в закононарушение.

Мнения за продукта

Мненията за продукта е една от най-търсената информация в интернет - оставете Вашето мнение в отзивите - напишете коментар какви са впечатленията Ви от продукта, за да подпомогнете другите потребители да намерят нужната им информация!

До офис на Еконт

Нормално е на първо място да Ви предложим да поръчате пратката да бъде до офис на Еконт - така куриерската услуга излиза най-ниска!

ВИП Цени на едро?

В какво се изразява нашата политика за VIP цени на едро? Предлагаме възможността да закупите зе определен период от време правото да пазарувате на цени на едро - какъв е смисълът? - Ние получаваме регулярна сума, на която разчитаме. Вие получавате възможността да забравите за промоции, акции и т.н. и директно да пазарувате на цените ни на едро.

Ваучери за подарък

Можете да поръчате Ваучер за подарък, за да направите подарък на някого - поръчвате и заплащате онлайн без физическата доставка на Ваучера, след това предоставяте сумата по Ваучера като подарък на когото желаете.

 • Транспортно тегло: 0.09кг
 • Вносител/Производител: Фармабион - TerraPoint, Espara

Оставете Вашето мнение.  Напишете мнението си.
Безплатна доставка!

Поръчай на стойност над 70лв и вземи Безплатна доставка!

Пратки до офис на Еконт и тегло до 5кг, когато стойността на поръчката е над 70лв, са безплатни и не заплащате нищо за куриерската услуга!Разгледайте нашите Промоции!
 

 


Най-ниск VIP Цени


VIP Цени


Онлайн магазин VIP KM: Магазин за Кревил, Кройтерхоф, Eveline cosmetics, хранителни добавки за отслабване, чай и много други. Бъди ВИП Клиент!
Вашият IP адрес е: 54.81.0.22
Афродизиа Черна кралска мравка цена