Безплатна доставка!


интернет магазин

Blank Sidebox Header

Категории


Промоции ... Актуални продукти ... Всички продукти ...

Производители Всички произв. 

Реклама

Безплатна доставка!
Разгледайте промоционалните ни цени!

Doctor Nature Агарикус блазей 60капсули 555мг


42.47лв

Добави към кошницата:


 • Описание
 • Подробно
 • Мнения
 • Доставка

Гъбата Агарикус Блазей е с произход от южноамерикански дъждовни гори на територията на Бразилия. На езика на местното население гъбата е наричана Гъба на бога или още Златна гъба - тъй като гъбата е била използвана като крайно средство при най-тежките заболявания. От всички познати гъби, Агарикус притежава най-високото съдържание в състава си на хетеро-полизахариди и от фунготерапевтите и муколозите, гъбата е призната (2006година) като най-перспективната гъба в подпомагането на лечението в онкологията.
Агарикус Блазей е предназначен да подпомага организма при автоимунни заболявания като атопичен дерматит, полиартрит, мултипленна склероза, автоимунен тиреоидит, склеродермия, а също и при проблеми, свързани с храносмилателната система - гастрит, язва, проблеми с панкреаса. Действието на Агарикус блазей е благоприятно и за дихателната система, прилага се за подпомагане на организма при алергии, астма, бронхити, за пикочо половата система, прилага се и при диабет, при високо кръвно налягане, при хронична умора и др.

Агарикус Блазей 60 капсули х 555мг

Счита се, че действието на гъбата се изразява в стимулиране на имунната система чрез активиране и увеличаване на HK клетките, които заради функциите си са наричани клетки убийци, и активирането на микрофагите, чийто функции са да ликвидират вирусите и бактериите.
В Агарикус Блазей на Doctor Nature се съдържа 400мг екстракт от гъбата. Латинско наименование на Агарикус Блазей: Agaricus blazei

Състав:

В една капсула се съдържа:
екстракт от Агарикус Блазей (Agaricus blazei) - 400mg

Начин на употреба:

Прием на Агарикус блазей:
Приемайте по 2 пъти дневно по 2 капсули. За предпочитане е да приемате капсулите 30 минути преди хранене.

Предназначение:

Производителят Dr Nature препоръчва Агарикус Блазей на капсули за да:

 • Подпомага организма при автоимунни заболявания,
 • съпътсва терапията при онкологично болни,
 • Подпомага подобряването при проблеми свързани със стомашно чревната система,
 • Подпомага подобряването при проблеми свързани с дихателната система,
 • подпомогне намаляването на страничните ефекти от химиотерапия и лъчетерапия,
 • за подпомагане на организма при проблеми свързани с пикочно половата система, високо кръвно налягане, сърцето,
 • при хронична умора, отпадналост и изтощение.

Забранено е ползването на текст и снимки от сайта за търговски цели!


Хранителни добавки за белия дроб: Doctor Nature Агарикус блазей 60капсули 555мг


Поръчка по интернет

Можете да направите онлайн поръчка за този продукт тук:

 • Добавете желаното количество в количката чрез бутона Добави.
 • За да създадете поръчка, е необходимо да направите Регистрация в магазина ни. Можете да ни поръчате и без регистрация, като ни изпратите имейл или съобщение чрез Facebook страницата ни, но направата на Регистрация ще Ви отнеме малко време, а ще Ви позволи да се възползвате от преимуществата на регистрираните ни потребители - ще имате възможността да се възползвате от отстъпките, които предлагаме - Ваучери за отстъпки - на редовните си клиенти.
 • След като си направите Регистрация и прегледате Количката си, натиснете Поръчка в горният десен ъгъл на сайта. В следващите Етапи по създаване на поръчка въвеждайте необходимата информация за начина на доставка до офис на Еконт или до адрес, за начина на плащане - чрез наложен платеж или онлайн заплащане.
 • На последният етап не забравяйте да потвърдите поръчката. При правилно създадена поръчка трябва да получите автоматичен e-mail.

Защо да поръчате от нас?

 • Куриерска услуга за пратка с около 20лв наложен платеж и 1 килограм до офис на Еконт е само 4лв.
 • Предлагаме безплатна доставка за Вас при сума на поръчката над определената стойност.
 • Пратката пристига до Вас обикновено до 24 часа след изпращането.

В какво да внимавате при онлайн пазаруване?

Първо и основно: предоставени ли са коректно данните за търговеца? Съществуват множество онлайн магазини, които се създават за кратко време и после се закриват - с неясна информация кой стои зад магазина, какъв е произходът на предлаганата стока, със заблуждаваща или меко казано пресилена информация. На хранителните добавки например не може да се приписват лечебни свойства - ако сайтът надълго и широко Ви убеждава какво чудодейно лечебно свойство притежава даденият продукт - хранителна добавка, то той е в закононарушение.

Мнения за продукта

Мненията за продукта е една от най-търсената информация в интернет - оставете Вашето мнение в отзивите - напишете коментар какви са впечатленията Ви от продукта, за да подпомогнете другите потребители да намерят нужната им информация!

До офис на Еконт

Нормално е на първо място да Ви предложим да поръчате пратката да бъде до офис на Еконт - така куриерската услуга излиза най-ниска!

ВИП Цени на едро?

В какво се изразява нашата политика за VIP цени на едро? Предлагаме възможността да закупите зе определен период от време правото да пазарувате на цени на едро - какъв е смисълът? - Ние получаваме регулярна сума, на която разчитаме. Вие получавате възможността да забравите за промоции, акции и т.н. и директно да пазарувате на цените ни на едро.

Ваучери за подарък

Можете да поръчате Ваучер за подарък, за да направите подарък на някого - поръчвате и заплащате онлайн без физическата доставка на Ваучера, след това предоставяте сумата по Ваучера като подарък на когото желаете.

 • Транспортно тегло: 0.08кг

Оставете Вашето мнение.  Напишете мнението си.
Безплатна доставка!

Поръчай на стойност над 70лв и вземи Безплатна доставка!

Пратки до офис на Еконт и тегло до 5кг, когато стойността на поръчката е над 70лв, са безплатни и не заплащате нищо за куриерската услуга!Разгледайте нашите Промоции!
 

 


Най-ниск VIP Цени


VIP Цени


Онлайн магазин VIP KM: Магазин за Кревил, Кройтерхоф, Eveline cosmetics, хранителни добавки за отслабване, чай и много други. Бъди ВИП Клиент!
Вашият IP адрес е: 54.198.55.167
Афродизиа Черна кралска мравка цена