Безплатна доставка!


интернет магазин

Blank Sidebox Header

Категории


Промоции ... Нови продукти ... Актуални продукти ... Всички продукти ...

Производители Всички произв. 

Нови продукти  [още]

Реклама

Безплатна доставка!
Магазин козметика VIP КМ

Камфорова гъба капсули 60бр Doctor Nature


50.19лв

Добави към кошницата:


 • Описание
 • Подробно
 • Мнения
 • Доставка

Камфоровата гъба е предназначена да подпомага организма при тежки проблеми на всички органи в него. Тя действа при отоци и изливи във вътрешните органи и в белия дроб, действа подобряващо на общото състояние на организма и на апетита, стабилизира работата на храносмилателният тракт, има действие да чисти кръвта, да пречиства черния дроб, и да подобрява работата на бъбреците.

Камфорова гъба 60 капсули х 555мг

Известна още като 'гъба Ин-Ян', камфоровата гъба е реликтен вид и се среща единствено на територията на Тайван. Наричана е още Червена камфорова гъба или Цар на лекарствата. Гъбата вирее само върху един определен вид камфорово дърво и само в няколко обособени района - данните, произтичащи от лекарите от Китай, които работят с тази камфорова гъба, са че тя е с десет пъти по-силно действие от другите гъби, използвани от тях за повлияване върху раковите заболявания.
В света, най скъпата гъба е именно камфоровата гъба, а в този продукт на Doctor Nature се съдържа 400мг екстракт от нея. Латинско наименование на Камфорова гъба: Antrodia cinnamomea

Състав:

В една капсула се съдържа:
екстракт от Камфорова гъба (Antrodia cinnamomea) - 400mg

Начин на употреба:

Прием на Камфорова гъба:
Приемайте по 2 пъти дневно по 2 капсули. За предпочитане е да приемате капсулите 30 минути преди хранене.
Не се препоръчва за деца, бременни и кърмещи!

Предназначение:

Производителят Dr Nature препоръчва Камфорова гъба на капсули за да:

 • Подпомага организма при отоци и изливи във вътрешните органи и в белия дроб,
 • Подпомага профилактиката на всички видове онкологични заболявания,
 • Подпомага облекчаването на състоянието в крайните стадии на онкологични заболявания,
 • Подобрява общото състояние и апетита,
 • стабилизира работата на храносмилателната система,
 • подобрява работата на бъбреците,
 • оказва детоксикиращо действие върху черният дроб и да чисти кръвта.

Забранено е ползването на текст и снимки от сайта за търговски цели! Цена, мнения и поръчка за:

Камфорова гъба капсули 60бр Doctor Nature

Поръчка по интернет

Можете да направите онлайн поръчка за този продукт тук:

 • Добавете желаното количество в количката чрез бутона Добави.
 • За да създадете поръчка, е необходимо да направите Регистрация в магазина ни. Можете да ни поръчате и без регистрация, като ни изпратите имейл или съобщение чрез Facebook страницата ни, но направата на Регистрация ще Ви отнеме малко време, а ще Ви позволи да се възползвате от преимуществата на регистрираните ни потребители - ще имате възможността да се възползвате от отстъпките, които предлагаме - Ваучери за отстъпки - на редовните си клиенти.
 • След като си направите Регистрация и прегледате Количката си, натиснете Поръчка в горният десен ъгъл на сайта. В следващите Етапи по създаване на поръчка въвеждайте необходимата информация за начина на доставка до офис на Еконт или до адрес, за начина на плащане - чрез наложен платеж или онлайн заплащане.
 • На последният етап не забравяйте да потвърдите поръчката. При правилно създадена поръчка трябва да получите автоматичен e-mail.

Защо да поръчате от нас?

 • Куриерска услуга за пратка с около 20лв наложен платеж и 1 килограм до офис на Еконт е само 4лв.
 • Предлагаме безплатна доставка за Вас при сума на поръчката над определената стойност.
 • Пратката пристига до Вас обикновено до 24 часа след изпращането.

В какво да внимавате при онлайн пазаруване?

Първо и основно: предоставени ли са коректно данните за търговеца? Съществуват множество онлайн магазини, които се създават за кратко време и после се закриват - с неясна информация кой стои зад магазина, какъв е произходът на предлаганата стока, със заблуждаваща или меко казано пресилена информация. На хранителните добавки например не може да се приписват лечебни свойства - ако сайтът надълго и широко Ви убеждава какво чудодейно лечебно свойство притежава даденият продукт - хранителна добавка, то той е в закононарушение.

Мнения за продукта

Мненията за продукта е една от най-търсената информация в интернет - оставете Вашето мнение в отзивите - напишете коментар какви са впечатленията Ви от продукта, за да подпомогнете другите потребители да намерят нужната им информация!

До офис на Еконт

Нормално е на първо място да Ви предложим да поръчате пратката да бъде до офис на Еконт - така куриерската услуга излиза най-ниска!

ВИП Цени на едро?

В какво се изразява нашата политика за VIP цени на едро? Предлагаме възможността да закупите зе определен период от време правото да пазарувате на цени на едро - какъв е смисълът? - Ние получаваме регулярна сума, на която разчитаме. Вие получавате възможността да забравите за промоции, акции и т.н. и директно да пазарувате на цените ни на едро.

Ваучери за подарък

Можете да поръчате Ваучер за подарък, за да направите подарък на някого - поръчвате и заплащате онлайн без физическата доставка на Ваучера, след това предоставяте сумата по Ваучера като подарък на когото желаете.

 • Транспортно тегло: 0.125кг

Оставете Вашето мнение.  Напишете мнението си.
Безплатна доставка!

Поръчай на стойност над 70лв и вземи Безплатна доставка!

Пратки до офис на Еконт и тегло до 5кг, когато стойността на поръчката е над 70лв, са безплатни и не заплащате нищо за куриерската услуга!Разгледайте нашите Промоции!
 

Стимулант Черна кралска мравка промоция


Онлайн магазин VIP KM: Магазин за Кревил, Кройтерхоф, Eveline cosmetics, хранителни добавки за отслабване, чай и много други. Бъди ВИП Клиент!
Вашият IP адрес е: 54.198.221.13
Афродизиа Черна кралска мравка цена