Безплатна доставка!


интернет магазин

Blank Sidebox Header

Категории


Промоции ... Актуални продукти ... Всички продукти ...

Производители Всички произв. 

Реклама

Безплатна доставка!
Разгледайте промоционалните ни цени!

Камфорова гъба капсули 60бр Doctor Nature


50.19лв

Добави към кошницата:


 • Описание
 • Подробно
 • Мнения
 • Промоции?

Камфоровата гъба е предназначена да подпомага организма при тежки проблеми на всички органи в него. Тя действа при отоци и изливи във вътрешните органи и в белия дроб, действа подобряващо на общото състояние на организма и на апетита, стабилизира работата на храносмилателният тракт, има действие да чисти кръвта, да пречиства черния дроб, и да подобрява работата на бъбреците.

Камфорова гъба 60 капсули х 555мг

Известна още като 'гъба Ин-Ян', камфоровата гъба е реликтен вид и се среща единствено на територията на Тайван. Наричана е още Червена камфорова гъба или Цар на лекарствата. Гъбата вирее само върху един определен вид камфорово дърво и само в няколко обособени района - данните, произтичащи от лекарите от Китай, които работят с тази камфорова гъба, са че тя е с десет пъти по-силно действие от другите гъби, използвани от тях за повлияване върху раковите заболявания.
В света, най скъпата гъба е именно камфоровата гъба, а в този продукт на Doctor Nature се съдържа 400мг екстракт от нея. Латинско наименование на Камфорова гъба: Antrodia cinnamomea

Състав:

В една капсула се съдържа:
екстракт от Камфорова гъба (Antrodia cinnamomea) - 400mg

Начин на употреба:

Прием на Камфорова гъба:
Приемайте по 2 пъти дневно по 2 капсули. За предпочитане е да приемате капсулите 30 минути преди хранене.
Не се препоръчва за деца, бременни и кърмещи!

Предназначение:

Производителят Dr Nature препоръчва Камфорова гъба на капсули за да:

 • Подпомага организма при отоци и изливи във вътрешните органи и в белия дроб,
 • Подпомага профилактиката на всички видове онкологични заболявания,
 • Подпомага облекчаването на състоянието в крайните стадии на онкологични заболявания,
 • Подобрява общото състояние и апетита,
 • стабилизира работата на храносмилателната система,
 • подобрява работата на бъбреците,
 • оказва детоксикиращо действие върху черният дроб и да чисти кръвта.

Забранено е ползването на текст и снимки от сайта за търговски цели!


Цена, мнения и поръчка за:

Камфорова гъба капсули 60бр Doctor Nature


Поръчка по интернет

Можете да направите онлайн поръчка за този продукт тук:

 • Добавете желаното количество в количката чрез бутона Добави.
 • За да създадете поръчка, е необходимо да направите Регистрация в магазина ни. Можете да ни поръчате и без регистрация, като ни изпратите имейл или съобщение чрез Facebook страницата ни, но направата на Регистрация ще Ви отнеме малко време, а ще Ви позволи да се възползвате от преимуществата на регистрираните ни потребители - ще имате възможността да се възползвате от отстъпките, които предлагаме - Ваучери за отстъпки - на редовните си клиенти.
 • След като си направите Регистрация и прегледате Количката си, натиснете Поръчка в горният десен ъгъл на сайта. В следващите Етапи по създаване на поръчка въвеждайте необходимата информация за начина на доставка до офис на Еконт или до адрес, за начина на плащане - чрез наложен платеж или онлайн заплащане.
 • На последният етап не забравяйте да потвърдите поръчката. При правилно създадена поръчка трябва да получите автоматичен e-mail.

Защо да поръчате от нас?

 • Куриерска услуга за пратка с около 20лв наложен платеж и 1 килограм до офис на Еконт е само 4лв.
 • Предлагаме безплатна доставка за Вас при сума на поръчката над определената стойност.
 • Пратката пристига до Вас обикновено до 24 часа след изпращането.

В какво да внимавате при онлайн пазаруване?

Първо и основно: предоставени ли са коректно данните за търговеца? Съществуват множество онлайн магазини, които се създават за кратко време и после се закриват - с неясна информация кой стои зад магазина, какъв е произходът на предлаганата стока, със заблуждаваща или меко казано пресилена информация. На хранителните добавки например не може да се приписват лечебни свойства - ако сайтът надълго и широко Ви убеждава какво чудодейно лечебно свойство притежава даденият продукт - хранителна добавка, то той е в закононарушение.

Мнения за продукта

Мненията за продукта е една от най-търсената информация в интернет - оставете Вашето мнение в отзивите - напишете коментар какви са впечатленията Ви от продукта, за да подпомогнете другите потребители да намерят нужната им информация!

До офис на Еконт

Нормално е на първо място да Ви предложим да поръчате пратката да бъде до офис на Еконт - така куриерската услуга излиза най-ниска!

ВИП Цени на едро?

В какво се изразява нашата политика за VIP цени на едро? Предлагаме възможността да закупите зе определен период от време правото да пазарувате на цени на едро - какъв е смисълът? - Ние получаваме регулярна сума, на която разчитаме. Вие получавате възможността да забравите за промоции, акции и т.н. и директно да пазарувате на цените ни на едро.

Ваучери за подарък

Можете да поръчате Ваучер за подарък, за да направите подарък на някого - поръчвате и заплащате онлайн без физическата доставка на Ваучера, след това предоставяте сумата по Ваучера като подарък на когото желаете.

 • Транспортно тегло: 0.125кг

Оставете Вашето мнение.  Напишете мнението си.
Промоционална цена!!

Разгледайте нашите:

Промоции!!!   Акции!!    Отстъпки!

-5%, -10%, Вземи 2, плати 3!

До днес!

До снощи!

 

 

Или просто поръчай VIP Карта!
 

 


Най-ниск VIP Цени


VIP Цени


Онлайн магазин VIP KM: Магазин за Кревил, Кройтерхоф, Eveline cosmetics, хранителни добавки за отслабване, чай и много други. Бъди ВИП Клиент!
Вашият IP адрес е: 54.198.55.167
Афродизиа Черна кралска мравка цена