Безплатна доставка!


интернет магазин

Blank Sidebox Header

Информация за производител

Категории


Промоции ... Актуални продукти ... Всички продукти ...

Производители Всички произв. 

Реклама

Безплатна доставка!
Разгледайте промоционалните ни цени!

Желязо, мед, витамини 60капсули Espara


27.54лв

 Продадено 

 • Описание
 • Подробно
 • Мнения
 • Доставка

Желязо хранителна добавка

Предназначение:

Жизненo важен минерал за човешкият организъм, без той не може е желязото. За това е необходимо ежедневно да се осигурява оптимално количество от него.
Желязото е необходимо в процеса на формиране на хемоглобина, миоглобина, за нормалното функциониране на имунната система и за производството от организма на енергия. В образуването на различни ензими, като Цитохром оксидаза - производство на енергия и каталаза или пероксидаза - отстраняване на водородния пероксид, за правилния пренос на кислород в тялото, също е необходимо желязо. В човешкият организъм могат да се синтезират някои витамини, но не и минерали, измежду които и желязо.
От желязото косвено зависи количеството кислород, достигащо до мозъка, черния дроб, сърцето, мускулите и другите тъкани. Желязото подпомага процеса на растеж, увеличава устойчивостта срещу различни заболявания, намалява умората, възвръща естествения цвят на кожата, лекува анемия, дължаща се на неговия дефицит. Месечно жените губят два пъти повече желязо от мъжете, а бременните жени имат двойно по-големи нужди от желязо. Недостигът на желязо се изразява в намалено внимание, координация и интелигентност, намалена способност за учене, а от 10 до 50% от децата, бебетата, тийнейджърите, бременните жени, възрастните жени и спортистите имат недостиг на желязо в организма. Други нежелани ефекти от недостатъчно желязо в организма са чупливост на ноктите и косата, световъртеж и умора.
Ако консумирате много чай и кафе, имайте предвид, че иматe по-големи потребности от желязо. Усвояването на желязото се намалява също така от фосфопротеините от яйцата и фитаните в бялото брашно - това е причината, поради която в капсулите Желязо, мед, витамини са добавени мед, молибден и витамин C, които да подобрят усвояването, транспортирането и уползотворяването на желязото.
Фолиевата киселина и витамините В1, В2, В6, В12 допринасят за нормалното образуване на червени кръвни телца и за нормалното протичане на метаболизма и производството на енергия в организма.

Приложение:

Една капсула дневно.

Една дневна доза (1 капсула) съдържа:
желязо - 30мг,
натурален витамин С - 50мг, витамин В1 - 1,1мг, витамин В2 - 1,4мг, витамин В6 - 1,4мг, витамин В12 - 2,5мкг, фолиева киселина - 200мкг, мед - 1000мкг, молибден - 50мкг.

Капсули Желязо, мед и витамини

Хранителната добавка е подходяща за диабетици. Капсулите не съдържат глутен, желатин и лактоза. Подходящи за вегани.

Забранено е ползването на текст и снимки от сайта за търговски цели!


Цена, мнения и поръчка за:

Желязо, мед, витамини 60капсули Espara


Поръчка по интернет

Можете да направите онлайн поръчка за този продукт тук:

 • Добавете желаното количество в количката чрез бутона Добави.
 • За да създадете поръчка, е необходимо да направите Регистрация в магазина ни. Можете да ни поръчате и без регистрация, като ни изпратите имейл или съобщение чрез Facebook страницата ни, но направата на Регистрация ще Ви отнеме малко време, а ще Ви позволи да се възползвате от преимуществата на регистрираните ни потребители - ще имате възможността да се възползвате от отстъпките, които предлагаме - Ваучери за отстъпки - на редовните си клиенти.
 • След като си направите Регистрация и прегледате Количката си, натиснете Поръчка в горният десен ъгъл на сайта. В следващите Етапи по създаване на поръчка въвеждайте необходимата информация за начина на доставка до офис на Еконт или до адрес, за начина на плащане - чрез наложен платеж или онлайн заплащане.
 • На последният етап не забравяйте да потвърдите поръчката. При правилно създадена поръчка трябва да получите автоматичен e-mail.

Защо да поръчате от нас?

 • Куриерска услуга за пратка с около 20лв наложен платеж и 1 килограм до офис на Еконт е само 4лв.
 • Предлагаме безплатна доставка за Вас при сума на поръчката над определената стойност.
 • Пратката пристига до Вас обикновено до 24 часа след изпращането.

В какво да внимавате при онлайн пазаруване?

Първо и основно: предоставени ли са коректно данните за търговеца? Съществуват множество онлайн магазини, които се създават за кратко време и после се закриват - с неясна информация кой стои зад магазина, какъв е произходът на предлаганата стока, със заблуждаваща или меко казано пресилена информация. На хранителните добавки например не може да се приписват лечебни свойства - ако сайтът надълго и широко Ви убеждава какво чудодейно лечебно свойство притежава даденият продукт - хранителна добавка, то той е в закононарушение.

Мнения за продукта

Мненията за продукта е една от най-търсената информация в интернет - оставете Вашето мнение в отзивите - напишете коментар какви са впечатленията Ви от продукта, за да подпомогнете другите потребители да намерят нужната им информация!

До офис на Еконт

Нормално е на първо място да Ви предложим да поръчате пратката да бъде до офис на Еконт - така куриерската услуга излиза най-ниска!

ВИП Цени на едро?

В какво се изразява нашата политика за VIP цени на едро? Предлагаме възможността да закупите зе определен период от време правото да пазарувате на цени на едро - какъв е смисълът? - Ние получаваме регулярна сума, на която разчитаме. Вие получавате възможността да забравите за промоции, акции и т.н. и директно да пазарувате на цените ни на едро.

Ваучери за подарък

Можете да поръчате Ваучер за подарък, за да направите подарък на някого - поръчвате и заплащате онлайн без физическата доставка на Ваучера, след това предоставяте сумата по Ваучера като подарък на когото желаете.

 • Транспортно тегло: 0.1кг
 • Вносител/Производител: Фармабион - TerraPoint, Espara

Оставете Вашето мнение.  Напишете мнението си.
Безплатна доставка!

Поръчай на стойност над 70лв и вземи Безплатна доставка!

Пратки до офис на Еконт и тегло до 5кг, когато стойността на поръчката е над 70лв, са безплатни и не заплащате нищо за куриерската услуга!Разгледайте нашите Промоции!
 

 


Най-ниск VIP Цени


VIP Цени


Онлайн магазин VIP KM: Магазин за Кревил, Кройтерхоф, Eveline cosmetics, хранителни добавки за отслабване, чай и много други. Бъди ВИП Клиент!
Вашият IP адрес е: 54.156.86.61
Афродизиа Черна кралска мравка цена